Meteen naar de inhoud

Onze missie

Wij zijn een christelijke kerk. Dat betekent dat Jezus centraal staat in alive. Wij geloven dat God een passie heeft voor jou, voor gemeente De Bilt en voor de wereld. Onze missie is om Hem te kennen en handen en voeten te geven aan Zijn enorme liefde voor de mensen in en buiten ons dorp. Dat doen we met de kracht en de creativiteit die God ons geeft.

Passie voor jou, De Bilt & de wereld

Wij geloven dat God jou op het oog heeft. Hij heeft namelijk een passie voor de mensen op deze aarde.

Hem kennen

God kent ons. En Hij wil graag dat wij Hem kennen. Daarom praten we met Hem, luisteren we naar Hem en lezen we over Hem. Thuis én als we bij elkaar komen. We merken dat die relatie met God mensen inspireert en op een positieve manier verandert. 

Zijn liefde in praktijk brengen

Jezus zei: “Houd net zoveel van een ander als je van jezelf houdt.” Pff… dat is nogal een opdracht! Maar denk je eens in hoe de wereld er uit zou zien als iedereen dat echt deed! En waarom? Omdat Gods liefde voor de lerares, net zo groot is als voor de misdadiger, de directeur en de vluchteling.

Met Zijn kracht

Mensen op een relevante manier helpen en liefhebben… dat is een hele uitdaging! Daar is wijsheid voor nodig, creativiteit, doorzettingsvermogen en oprechte interesse. Wij geloven dat God ons daarbij helpt!

alive evangelische kerk de bilt bilthoven.